De Klussenier François Morien

De Klussenier François Morien
De Klussenier François Morien

Geldropstraat 52
6843 PZ Arnhem

Dien uw aanvraag in »

026 351 04 97
06 2233 5840
francoismorien@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 71175334

Mijn werk

Even voorstellen

 

Bent u op zoek naar een veelzijdig klusbedrijf in Arnhem en omgeving? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is François Morien en ik ben beschikbaar voor alle verbouw- en renovatiewerkzaamheden in en rond het huis.

Op mijn 16ᵉ jaar kocht ik mijn eerste gereedschap van mijn spaargeld. Al snel had ik een aardige verzameling opgebouwd. Ik deed vooral kleine klussen en het vervaardigen van meubels. Familie, vrienden vroegen mij regelmatig om hulp bij de uitvoering van kleine klussen maar ook verbouwingen.

Na een carrière als bloemsierkunstenaar heb ik 11 jaar bij de ijzerwaren en gereedschappen speciaalzaak in Arnhem gewerkt. Na mijn werk in de bloemen en in de ijzerwaren was ik nog steeds altijd aan het klussen. In 2003 hebben ik en mijn partner Danielle ons huis gekocht. Dit huis was een groot verbouw project voor ons waar ik met veel plezier aan heb gewerkt. Na deze leuke uitdaging had ik voor mezelf bewezen dat ik over voldoende ervaring beschik om een eigen klusbedrijf te starten.

U mag van mij weten dat ik een perfectionist ben, en dat ik hoge eisen stel aan mijn werk. Naast het leveren van kwalitatief hoogstaand werk staan service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Alles gaat in goed overleg met als doel dat u blij bent met het eindresultaat.

Waar kan ik u mee van dienst zijn? Heeft u een klus die uitgevoerd moet worden, neem gerust contact met mij op, om te bespreken wat ik voor u kan betekenen of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Ik reken geen voorrijkosten en u ontvangt 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Arnhem voor:

  • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.
  • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf gipsgebonden pleisters.

Specialisaties

  • Elektrawerk
  • Toilet renoveren of installeren
  • Reparatiewerk
  • Timmerwerk
  • Onderhoudswerk
 
Loading...